Album Fani

Te-ai fotografiat cu Toni Delaco?

album

Gaseste-ti poza, scrie-ne codul ei la fanbranza@delaco.ro si iti trimitem poza cu autograf de la Toni Delaco!

In asteptarea lui Mos Niculae, 5 dec 2015, Brasov – Auchan Coresi

« 1 de 2 »

1 iunie 2015, Parcul Tineretului
« 1 de 2 »

Ateliere de gatit, 1 iunie 2015, Parcul Tineretului

Copiii s-au distrat cu Toni Delaco si Miezul de Lapte

« 2 de 4 »

Comentarii (26)

  1. mi-a venit pufosenia. Sunt tare incantata de continut. Este pufos si minunat. Multumesc ca ati rezolvat si a venit intr-un sfarsit. Va multumesc DELACO!

  2. Buna seara !Am participat la concurs , iar in urma extragerii codul meu a iesit castigator , dar din pacate pe data de 21 aprilie am fost anuntata ca imi va fi distribuita pufosenia dar nici pana la ora actuala nu a sosit ..firma care trebuia sa imi distribuie pachetul nu m-a contactat absolut deloc iar a doua zi cand eu am sunat la nr de tel ce il aveam in SMS trimis de Fan courier au zis ca la ei nu este acel produs , il va suna pe alt coleg si tot asa . As dori sa stiiu daca o mai primesc (wulli)

    • Draga Narcisa, verificam si noi ce s-a intamplat cu acest colet si revenim cat se poate de repede cu un raspuns. O zi pufoasa.

  3. BUNA ZIUA, DE UNDE AM PUTEA CUMPARA PUFOSENIILE DACA NU AVEM NOROC SA CASTIGAM UNA? FETITA MEA DOARME CU 5 PUFOSENII DIN PROMOTIA TRECUTA IN FIECARE SEARA, SUNT PRIETENII EI CEI MAI BUNI SI AR MAI VREA… DACA NU CASTIGAM CUM PROCEDAM SA AVEM SI NOI MACAR UNA DIN PROMOTIA NOUA?

    • Draga Cristina, din pacate nu te putem ajuta cu un raspuns in aceasta privinta, deoarece noi nu putem vinde pufoseniile direct. Acestea sunt disponibile numai ca premiu in cadrul campaniei. Iti tinem pumnii la extrageri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 − 2 =