Fun Branza/ say cheese

Atentie, pufosenie in fata!

Ar trebui sa fie clar pentru toata lumea: exista animale dragute, care te fac sa scoti o exclamatie, hai doua, si mai exista animale dragute si pufoase, care fac copiii sa te traga 2 metri in directia opusa de mers, care aduna ceea ce pare a fi o mica adunare a oamenilor care scot doar interjectii sau care te fac sa te lovesti de un alt trecator, sucindu-ti gatul dupa ele.

Pentru a va scapa de aceste primejdii neasteptate, am facut un top al celor mai fioroase pufoase animale in acest spatiu virtual, sigur, in care nu aveti cum sa va raniti admirandu-le in toata splendoarea lor pufoasa.

6. Madame Puf    

5. Sir Pufalot

5. Sir Pufalot

4. Puf-tupletii

4. Puf-tupletii

3. Puffmeister

3. Puffmeister

2. CEO de pufozitate

2. CEO de pufozitate

1. Regel Puflin al III-lea

1. Regel Puflin al III-lea

Felicitari, ati trecut peste acest articol fara sa explodati de pufosenie.

Comentarii (17)

  1. Nu era mai simplu să fie la casa de marcat “pufoseniile”? Am văzut destui cumpărători nemultumiti din cauza că neavand PC nu pot participa la promotie…Seamana a discriminare si nu e bine.

    • Buna ziua George si iti multumim ca ne-ai scris. Ne-ar ajuta sa ne spui din ce oras sau la ce magazin ai intalnit cumparatorii nemultumiti.
      Ne-am gandit si la aceasta situatie si tocmai pentru a nu discrimina pe nimemi, pe eticheta promo apare numarul 0725.272.692. Numarul se poate apela cu incredere si asa nimeni nu ramane fara pufos. 🙂
      Astept cu interes raspunsul tau. Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nine − five =