Fel principal/ Gustare/ retete

Baghete umplute cu caşcaval

Fie că alegi să le pregăteşti pentru masa de prânz, cină sau doar pentru o seară între prieteni ca antreu, aceste baghete umplute se vor potrivi de minune. Aromele intense ale ingredientelor şi pâinea crocantă vor transforma acest preparat în vedeta principală. Reţetă testată şi recomandată de prietenele noastre Bucătăresele Vesele www.bucatareselevesele.ro

Baghete umplute cu caşcaval
 
Chiflă crocantă, legume proaspete, şuncă aromată şi caşcaval afumat delicios, reţeta perfectă pentru un preparat savuros.
Autor:
Numar Portii: 6
Ingrediente
  • 4 baghete mici
  • 2 ouă
  • şuncă afumată
  • 2 linguri smântână
  • ardei gras roşu, verde, galben (puţin din fiecare)
  • 150g Caşcaval afumat naural –Delaco
  • pătrunjel verde
  • sare, piper
Cum se face?
  1. Taie un căpăcel din fiecare baghetă (partea de sus), şi scobeşte-le îndepărtând miezul.
  2. Într-un vas bate ouăle cu un tel sa se desprindă, adaugă apoi ardeii graşi tăiaţi cubuleţe (puţin din fiecare culoare), caşcaval afumat, 2 linguri smântână, şuncă afumată şi pătrunjel verde tăiat mărunt.
  3. Condimentează cu sare şi piper după gust.
  4. Umple baghetele scobite cu această umplutură, asază-le într-o tavă pe hârtie de copt şi dă-le la cuptor circa 10-15 minute.
 

Comentarii (2)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 5 =

Da o nota: