Fel principal/ retete

Burger vegetarian cu brânzeturi

Burger, cremă de brânză și muuult cașcaval – cina ideală a unui fan brânză înrăit!

Burger vegetarian cu brânzeturi
 
Un burger fără carne fantastic de gustos și aromat! Se prepară rapid și este perfect pentru o cină de vară!
Autor:
Numar Portii: 2
Ingrediente
  • 1 chiflă rotundă
  • cremă de brânză natur Delaco;
  • o vânătă
  • un ardei
  • o roșie
  • cașcaval afumat Delaco
  • cașcaval DeSenviș Delaco
  • un fir de ceapă verde
  • o linguriță de muștar
  • condimente
Cum se face?
  1. Taie două felii de vânătă, presară un vârf de lingură din condimentele preferate deasupra și prăjește-le fără ulei într-o tigaie joasă, câte 2 minute pe ambele părți.
  2. După ce ai scos feliile de vânătă, pune in tigaie chifla tăiată în două și las-o câte un minut pe fiecare parte, până se formează o crustă.
  3. Unge cele două jumătăți de chiflă cu cremă de brânză natur Delaco.
  4. Așează o felie de cașcaval afumat pe jumătatea de jos a chiflei, continuă cu o felie de vânătă, o felie de cașcaval DeSenviș și trei felii de roșie.
  5. Pune o linguriță de muștar deasupra și continuă să așezi în straturi feliile de vânătă și cașcaval afumat.
  6. Taie firul de ceapă și ardeiul în mai multe bucăți mici și așează-le peste restul ingredientelor.
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 + 15 =

Da o nota: