Burger, cremă de brânză și muuult cașcaval – cina ideală a unui fan brânză înrăit!
Burger vegetarian cu brânzeturi
Un burger fără carne fantastic de gustos și aromat! Se prepară rapid și este perfect pentru o cină de vară!
Autor: Fan brancza
Numar Portii: 2
Ingrediente
- 1 chiflă rotundă
- cremă de brânză natur Delaco;
- o vânătă
- un ardei
- o roșie
- cașcaval afumat Delaco
- cașcaval DeSenviș Delaco
- un fir de ceapă verde
- o linguriță de muștar
- condimente
Cum se face?
- Taie două felii de vânătă, presară un vârf de lingură din condimentele preferate deasupra și prăjește-le fără ulei într-o tigaie joasă, câte 2 minute pe ambele părți.
- După ce ai scos feliile de vânătă, pune in tigaie chifla tăiată în două și las-o câte un minut pe fiecare parte, până se formează o crustă.
- Unge cele două jumătăți de chiflă cu cremă de brânză natur Delaco.
- Așează o felie de cașcaval afumat pe jumătatea de jos a chiflei, continuă cu o felie de vânătă, o felie de cașcaval DeSenviș și trei felii de roșie.
- Pune o linguriță de muștar deasupra și continuă să așezi în straturi feliile de vânătă și cașcaval afumat.
- Taie firul de ceapă și ardeiul în mai multe bucăți mici și așează-le peste restul ingredientelor.