De ce să alegi Brânză Albă Calcică - Miez de Lapte?

Ce este Miezul de Lapte?

Miezul de lapte este pur și simplu cea mai tare invenție de la roata de cașcaval încoace.

Are mister, poezie, stiinta si, ca orice lucru bun, se termina repede.

Mister pentru ca e greu sa spui ce este: desi are la baza ingrediente simple, gustul nu e asa de simplu de descris: ceva intre mozzarella italieneasca si urda romaneasca.miez de lapte pe biscuit

Poezia incepe de la forma inedita si merge mai departe pana la nume. Cum altfel sa spui ca aduna la un loc ce are laptele mai bun si sa ajungi astfel la stiinta: cele mai mari cantitati de calciu si fosfor gasite intr-o branza proaspata.

E usor de folosit intr-o multime de preparate si singura limita este imaginatia bucatarului amator. Si timpul – ca asta-i marea belea a secolului nostru. Ne grabim sa castigam timp si la finalul zilei nu e clar daca l-am folosit pentru lucrurile importante sau doar pentru a face mai multe maruntisuri de care nici macar nu ne vom aminti a doua zi…

O recomandare de fan branza pentru fiecare om grabit: dimineata rastoarna un pahar de  miez in farfurie, pune o lingura mare de miere, cateva bucatele de nuci si stai trei minute la masa.  Ce rost are sa bei cafeaua pe stomacul gol, sa te stresezi si sa te grabesti atata…
Fa-ti timp pentru tine! Gandeste-te la ce inseamna, de fapt, miezul pentru tine… Fa-ti timp sa gandesti! Calciul e bun si pentru creier, nu doar pentru oase.

 

 

 

 

 

Comentarii (4)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fifteen − six =