Gustare/ retete/ Salata

Cubulețe de brânză telemea marinate

Cubulețele de brânză telemea marinate în ulei de măsline și ierburi aromatice sunt o rețetă ușoară, rapidă și foarte gustoasă. Sunt perfecte pentru salate, numai bune de pus pe un platou alături de alte gustări dar delicioase și consumate ca atare lângă o mână de măsline, ceapă verde, roșii și castraveți.

Cubulețe de brânză telemea marinate
 
Timp de pregatire
Timp de coacere
Timp total
 
Autor:
Ingrediente
  • 250g telemea de vacă în saramură
  • 200ml ulei de măsline extravirgin
  • coajă rasă de lime
  • oregano proaspăt
  • rozmarin proaspăt
  • mentă proaspătă
  • piper boabe 5 arome
  • fulgi de ardei iute
Cum se face?
  1. Taie brânza telemea în cuburi de 1-2cm.
  2. Pune cuburile de brânză într-un borcan de sticlă, fără a le îndesa, și alternează cu crenguțe de mentă, rozmarin, oregano, coaja de lime, boabe de piper și fulgi de ardei iute.
  3. Toarnă deasupra uleiul de măsline cât să acopere toate bucățile de brânză.
  4. Poți să consumi brânza chiar de a doua zi însă va fi mult mai aromată după aproximativ o săptămână.
  5. Poftă bună!
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two − one =

Da o nota: