Confesiuni

De ce m-am intors in tara?

Pentru ca mi-am indeplinit misiunea. Stiu ca s-a vorbit mult despre disparitia mea cum ca ar fi legata de dosare, de probleme familiale. S-a spus despre mine ca am fugit, ca am innebunit, cate si mai cate. Am auzit chiar ca s-a spus ca sunt cautat de mafie, ca am fugit in Cuba sa-mi fac operatie estetica si am intrat intr-un program de protectie a martorilor, orice ca sa scap. Sa scap de ce?

De fapt, toata plecarea mea a fost o misiune pe care mi-am propus-o. Nu are legatura cu femeile, cu mafia, cu dosarele, cu securitatea, ci cu hobby-ul meu, singura mea placere. Pe linga femei, desigur, caci iubirea pentru sexul frumos nu poate fi numita hobby, ci o religie careia ma inchin.

Dar, revenind, m-am intors pentru ca mi-am indeplinit misiunea si am gasit… cea mai buna branza din lume.

Poate sa para un moft. Altii cauta fericirea, unii cauta nemurirea, altii piatra filosofala. Poate mi-am pus o miza mica, dar va asigur ca nu a fost deloc usor, absolut deloc. Mi-a luat 5 ani, probabil 100.000 de kilometri si vreo 60 de tari. Peste 60 de tari! Am zburat cu avionul, planorul, balonul, zeppelinul, parapanta, parasuta, am mers cu bicicleta, caruta, trenul, trasura, calul, magarul, camila, elefantul, ricsa, tuk-tuk-ul, pe jos, pe sub pamant, pe sub apa, pe apa, cu vaporul, corabia, barca, pluta. Cu sania trasa de caini, cu sania trasa de reni, cu sanie impinsa de vant, cu sanie cu vele, cu ce n-am mers.

poza articol 01

Am gustat sute de feluri de branza.

M-am gandit de multe ori: asta e, asta e cea mai buna, am trimis-o in tara si, cind sa ma intorc, cind sa cred ca am terminat cautarile, hop, m-am impiedicat de alta si de alta si toate au ajuns, incet, incet in portofoliul Delaco care a crescut mai ceva ca numarul de arestari din ultimii ani. Doamne, ce nebunie si cu asta!

Am senzatia ca m-am intors la spartul targului si ca am pierdut marea bataie pe cascaval. Am eu cascaval pentru toti, mai mult decat toti. heheheh, dar sa nu vorbim politica

In lipsa mea Delaco s-a schimbat.

A devenit o companie mai mare, mai solida, mai stabila. O companie plina de oameni care sunt fani branza, experti in branzeturi, multi alesi de mine cu mana mea. I-am lasat aici tocmai pentru ca am crezut in ei, pentru ca am avut incredere ca pot sa imi duca mai departe munca. Insa, atunci cind am plecat, sa fim seriosi, Romania nu avea gastronomie. Masterchef, show-urile astea cu retete nu existau. Lumea stia de cascaval, telemea, branza topita, poate o mozzarella, poate un emmenthaler sau o branza albastra, dar asta doar pe la boieri. Lumea e insa mare si sunt milioane de feluri de a face branza, asa cum sunt milioane de feluri de a face dragoste. Si uite cum m-am intors la femei si totul e un mare cerc. Sau o roata de cascaval.

poza articol 02

Deci de ce eu, Toni Delaco, cel mai mare Fan Branza, m-am intors in Romania?

Ca sa ma asigur ca voi primiti cea mai buna branza din lume!

semnatura TONI 3

 

 

 

Comentarii (15)

    • Pret..pret…Intrebarea ta mi-a adus aminte de ce spunea Einstein referitor la pret.
      Dacă nu este un preţ de plătit, atunci acest lucru nu prezintă nici o valoare… Frumos, nu?

  1. Cel mai bun cascaval este sofia si are gustul cel mai adevarat de mult nu am mai mancat un cascaval asa bun il ador

    • Din Italia in America de Sud, au fost cateva care mi-au starnit interesul. Una dintre ele se califica pentru titlul de Cea mai buna branza din lume. Tine aproape, pentru a vedea care este!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 + 2 =