De ce să alegi Brânză Albă Calcică - Miez de Lapte?

De ce să alegi Miez de Lapte?

delaco_bac_grup_01

Calciu, fosfor, proteine

Miez de Lapte este brânza proaspătă cu cel mai mare conţinut de Calciu (o porţie de 72 g conţine 31% din necesarul zilnic de calciu). Aduce un aport semnificativ de Fosfor (24% din DZR pe porţie) şi proteine (16% din DZR pe porţie) iar conţinutul de grăsimi este unul moderat sau chiar inexistent în varianta roz.

De la pitici la bunici

Lapte, cheag şi puţină sare – doar 3 ingrediente simple care fac din acest produs o alegere inspirată atât pentru cei mici cât şi pentru bunici. Textura lejeră, gustul de lapte proaspăt şi forma jucăuşă îi vor atrage rapid pe picii din casă (mulţi mofturoşi convinşi au fost astfel înduplecaţi să mănânce brânză). Fineţea brânzei şi conţinutul moderat de grăsimi te vor convinge să alegi produsul şi pentru bunici.

Rapid, uşor şi sănătos

Dacă ai o linguriţă şi un pahar cu Miez de Lapte în geantă ai gustarea asigurată. Nu orice gustare: sănatoasă, delicioasă, arătoasă.

Dacă ai 10 minute poţi face mici „minuni”: frigărui colorate cu brânză şi fructe sau legume; „prăjitură” cu Miez de Lapte, dulceaţă (sau miere) şi nuci; tartine inedite şi multe altele. Imaginaţie + Miez de Lapte = Răsfăţ sigur

Una din soluţiile tale pentru dietă

Miezul de lapte cu 0% grăsime are acelaşi gust proaspăt, aceeaşi textură fină, acelaşi aport ridicat de calciu, fosfor şi proteine. Poţi să îl alegi cu încredere dacă urmezi o dietă sau dacă pur şi simplu încerci sa eviţi grăsimile.

Tu cum preferi Miezul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sixteen − twelve =