FARA GLUTEN

Multumim ca ai trecut pe aici!

Pagina in lucru

Comentarii (6)

    • Draga Ileana, produsele pentru care avem specificatia clara de la furnizori ca nu contin gluten sunt: Delaco Junior branza alba (Miez de Lapte), gama Lurpak si Delaco branza proaspata de vaci. Ca si informatie generala, pentru orice produs care contine gluten sau macar urme de gluten, prevederile legale implica ca aceasta informatie sa fie obligatoriu etichetata la capitolul alergeni. Astfel ca, daca pe eticheta nu se specifica ca ar contine gluten sau urme de gluten, produsul ar trebui sa fie curat. In curand vom finaliza sectiunea Fara Gluten din site si aceste informatii vor fi disponibile. O zi fantastica.

  1. Buna ziua!cand va fii gata sectiunea Fara gluten? Se poate va rog Sa imi trimiteti o lista cu produsele dvs sigure Fara gluten si Fara urme de gluten?ma intereseaza in special cascavalul,branza topita ,cascavalul felii.Multumesc

    • Draga Denisa, sectiunea fara gluten va fi gata in curand, din pacate insa nu putem spune cu exactitate cand. Ca si informatie generala, daca un produs contine gluten sau urme de gluten, aceasta informatie este obligatoriu de etichetat la capitolul alergeni. Din gama de produse Delaco, singurul produs care contine gluten este Cascavalul Pane. O zi frumoasa.

  2. Buna seara , brânza de burduf la tub conține gluten ? Nu tolerez gluten si as vrea sa stiu ce produse din gama dvs nu conțin gluten.multumesc

    • Buna dimineata Elena, noi nu avem in portofoliu branza de burduf. Mai multe detalii ti-am trimis pe mail. Un week-end senin sa ai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two − two =