De vara/ Desert/ retete

Grace Cheesecake

Sa fie de vara! Desert. Si racoros si usor. Si bineinteles rapid. Au raspuns provocarii Bucatarele Vesele. Au testat si noi ne-am inspirat. Acum e randul tau!

Cheesecake Grace 2

S-aveti pofta!

Grace Mini Cheesecake
 
Timp de pregatire
Timp de coacere
Timp total
 
Autor:
Ingrediente
  • Crema
  • 2 cutii crema de branza Delaco Grace
  • 200 ml frisca lichida
  • 4 linguri zahar pudra
  • Un baton de vanilie sau esenta de vanilie
  • 4 foi de gelatina (7g)
  • 200 g fructe de sezon (capsune, zmeura, mure)
  • Blat
  • 185 biscuiti Oreo
  • 100g unt 82% grasime
  • Décor – capsune & ciocolata rasa
Cum se face?
  1. Macina biscuitii intr-un robot de bucatarie, adauga untul topit si omogenizeaza.
  2. Imparte compozitia in 4 si aseaz-o, prin presare, in inele de inox. Lasa-le la rece, pana pregatesti crema.
  3. Pentru crema, mixeaza frisca lichida cu Delaco Grace, semintele batonului de vanilie si zaharul, adauga gelatina topita si amesteca pana se omogenizeaza.
  4. Scoate inelele din frigider si tapeteaza-le de jur-imprejur cu feliute de capsune, adauga crema si niveleaza deasupra. Pune inelele la rece pentru cateva ore sau la congelator pentru 30 min.
  5. Pentru a scoate mai usor minicheesecake-ul din forma, folositi o lampa cu gaz sau pur si simplu uscatorul de par 😊. Decorati cu fulgi de ciocolata, capsuni proaspeti, putina menta.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

5 × one =

Da o nota: