Confesiuni

Interviu in 10 intrebari pentru guralivul Toni

Cabral Ibacka a aflat tot adevarul despre intoarcerea lui Toni Delaco

poza toni 3

S-a spus despre el c-a intrat în pușcărie, că a emigrat în Sudan, că are rude infiltrate în DNA sau că a fost răpit de FBI. Ei bine, i-am luat un interviu cam ușchit în zece întrebări…

Îl știți pe individ, acum 5 ani Toni Delaco speria CNA-ul si gospodinele pe când năvălea guraliv în școli și făcea tămbălău pentru că elevii mâncau chimicale din cauza mamelor comode care nu le făceau sandvișuri cum trebuie…

 

1. Salut. Mi-e teamă de tine. Așa trebuie sau mă tem degeaba?

Lunea sunt absolut nepericulos. Marti incep sa fiu mai tensionat. Miercuri stau sa pocnesc dar nu o fac. Joi insa… bine ca nu am facut interviul asta joi. Ca vedeam negru in fata ochilor. No ofence.

 2. Bine-ai venit înapoi. A fost greu la închisoare? Am auzit că acolo ai fost…

Nu, am divortat acum 7 ani. Deci nu am fost la inchisoare recent, hehe. Doar intr-o calatorie in jurul lumii, 60 de tari, 100.000 de kilometri. Dar ca vorbesti despre inchisoare, mi s-a parut incredibil ca in 5 ani de zile cit am lipsit, juma din clasa politica e la racoare. Si cealalta juma e cu valiza facuta. Daca le-a placut cascavalul…Dar si mie imi place, dar asta nu inseamna ca fac potlogarii pentru el. Si nici politica.

3. După ce ai năvălit prin școli punând oamenii la punct, paza școlilor și liceelor a fost întărită. Legat de asta vreau să te întreb… e adevărat că ai o verișoară de gradul doi din partea tatălui vecinului unui cuscru de cumătru vitreg… care lucrează la DNA?

Nu pot sa comentez. Dar oricum cineva acolo sus ma iubeste.

4. Unde ai fost și pe cine ai mai pus la punct?

Am fost, cum ziceam mai devreme, in jurul lumii. Realmente. Din Mongolia in Africa de Sud, din Australia in Uruguay, am umblat ca sa caut cea mai buna branza din lume. Am gasit-o. Pe ea dar si o gramada de oameni interesanti, femei patimase sau delicate… Ok, nu asta era intrebarea. Cert e ca mi-am facut treaba, am gasit cea mai buna branza din lume si acum am inchis cercul. Closer se cheama. E si-un film.

5. Câți bani ai luat de la Delaco ca să-ți schimbi numele tău original? Oamenii au flat între timp că te chema Brânzescu…

Bine ca nu ma chema Nea Burduf sau domnu Caș. Pe bune, citeodata ma gandesc ca d-aia sunt in biznisul de branzeturi. Gura lumii e atat de sloboda incat trebuie astupata de multe ori. Si branza e un material foarte bun de astupat o gura sloboda.

6. Te temi de Codul Penal sau Codul Penal se teme de tine? Mă refer, evident, la trupă…

Codul Penal e o trupa? Credeam ca e un unguent pentru dureri de sale.

7. S-a spus despre tine că ești un mafiot periculos dar care a trecut la ăia buni și a fost ascuns prin Programul de Protecție a Martorilor, dar pentru că erai atât de periculos… ai ajuns să protejezi tu Programul de Protecție a Martorilor. Referitor la asta… ai mai slăbit sau mi se pare mie?

Am slabit. Dar am facut burtica. La hindusi burta este locul in care se aduna suferinta. Vishnu, distrugatorul lumii, are o burta mare-mare-mare, unde a strans toata suferinta lumii. Cind va face poc, s-a terminat cu Universul. Deci nu as rade de oamenii cu burta. Niciodata.

8. Care este cea mai bună brânză din lume? Stai, nu răspunde la asta că știu deja ce-o să zici…

O s-o gusti in decembrie. Atunci o voi aduce pe piata. E foarte complicata birocratia vamii, acte, formulare, taxe. Mai ales cind branza asta vine din…Dar nu pot sa zic acum ca distrug surpriza. Cert este ca in decembrie, Delaco va avea in raft cea mai buna branza din lume.

9. Viața e greu și noi nu suntem…

Nemuritori. Unii din noi nu suntem nemuritori caci amintirea mea sunt sigur ca va dainui haaat. Da, stau bine pe cascaval dar am deficit de modestie. Stiu.

10. Mi-e și frică să merg atât de departe, dar… îmi iau inima-n dinți și te întreb: la întrebările astea ai răspuns tu sau ești încă ascuns pe Stația Spațială Internațională și răspunde PR-ul tău?

Pisica mea Lenuța, desigur. Stii de ce? Pentru ca nimeni, nici chiar DNA-ul sau Codul Penal nu poate sa cenzureze o pisica scriitoare, capabila sa se exprime atat de cursiv si elegant cum e Lenutza.

(cabral.ro)

 

23.06.2015 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × three =