Fel principal/ Gustare/ retete

Mini pizza crocantă cu Aperifrais

Sunt noi, sunt proaspete şi sunt foarte apetisante – pralinele din cremă de brânză Delaco Aperifrais.

De impact simple, direct din tăviţă dar şi în preparate ingenioase aşa cum sunt aceste mini pizza.

Mini pizza crocantă cu Aperifrais
 
Autor:
Numar Portii: 3[url:1][img:1][/url]
Ingrediente
  • Aluat de foietaj
  • Delaco Aperifrais Italie sau Provence – 12 bucăţi
  • Măsline verzi – 12 bucăţi
  • Roşii cherry – 10 bucăţi
  • Ceapă verde – 1-2 bucăţi
  • Ulei de măsline
  • Cimbru mărunţit – 1-2 linguriţe după gust
  • Sare, piper
Cum se face?
  1. Taie ceapa şi roşiile mărunt şi amestecă-le cu ulei de măsline, cimbru, sare şi piper.
  2. Pune aluatul în tava de copt (pe hârtie de copt) şi decupează-l în 12 porţii (cu un cuţit decorativ dacă ai în preajmă, dacă nu drept).
  3. Pe bucăţile de aluat aşează sosul de roşii cu ceapă şi măslinele tăiate rondele deasupra.
  4. Dă tava la cuptor pentru 12-15 minute după care las-o puţin la răcit.
  5. Adaugă pe fiecare mini pizza câte o pralină de brânză Delaco Aperifrais şi prezintă-le cu încredere celor de la masă, impactul va fi maxim.
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 + 14 =

Da o nota: