Sunt noi, sunt proaspete şi sunt foarte apetisante – pralinele din cremă de brânză Delaco Aperifrais.
De impact simple, direct din tăviţă dar şi în preparate ingenioase aşa cum sunt aceste mini pizza.
Mini pizza crocantă cu Aperifrais
Autor: Fan branza
Numar Portii: 3[url:1][img:1][/url]
Ingrediente
- Aluat de foietaj
- Delaco Aperifrais Italie sau Provence – 12 bucăţi
- Măsline verzi – 12 bucăţi
- Roşii cherry – 10 bucăţi
- Ceapă verde – 1-2 bucăţi
- Ulei de măsline
- Cimbru mărunţit – 1-2 linguriţe după gust
- Sare, piper
Cum se face?
- Taie ceapa şi roşiile mărunt şi amestecă-le cu ulei de măsline, cimbru, sare şi piper.
- Pune aluatul în tava de copt (pe hârtie de copt) şi decupează-l în 12 porţii (cu un cuţit decorativ dacă ai în preajmă, dacă nu drept).
- Pe bucăţile de aluat aşează sosul de roşii cu ceapă şi măslinele tăiate rondele deasupra.
- Dă tava la cuptor pentru 12-15 minute după care las-o puţin la răcit.
- Adaugă pe fiecare mini pizza câte o pralină de brânză Delaco Aperifrais şi prezintă-le cu încredere celor de la masă, impactul va fi maxim.