Fun Branza/ say cheese

Nostradamus de Romania? Un suporter sustine ca ghiceste scorurile cu cascaval Delaco

In ciuda surprizei etapei, egalul lui Dinamo cu Gaz Metan nu l-a luat pe nepregatite pe Mihaita Gâlma din Bujoru, Teleorman. Barbatul a bifat corect toate rezultatele meciurilor disputate în Liga I, dar nu a mai apucat sa inscrie biletul la pronosport. Mihaita sustine ca dupa ce a mâncat 4 felii de cascaval Delaco, brusc lucrurile au devenit foarte clare.

delaco_pariuri_nostradamus

“S-a facut asa ca un tunel si eu eram acolo la meci, la finalul meciului, ca vedeam tabela de marcaj pe care scria scorul. Am vazut scorurile la toate meciurile scrise cu foc. Mi s-a mai întâmplat la alegeri, in noiembrie 2014, stiu ca i-am zis lu’ mama ca o sa castige neamtu’, dar nu m-a crezut si mi-a zis sa beau mai putin ca m-am dilit. Dar e de la cascaval”, declara Mihaita.

Cei de la Delaco spun ca de multe ori premonitii extraordinare au fost declansate de cascavalul Delaco. O sursa care si-a dorit anonimatul a confirmat ca DNA-ul foloseste cascavalul Delaco în dosarele complicate, unde informatiile sunt contradictorii si cercetarile treneaza.

(articol scris de prietenii nostri TNR: timesnewroman.ro/it-stiinta/p-nostradamus-de-romania-un-suporter-sustine-ca-ghiceste-scorurile-cu-cascaval-delaco)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seventeen − six =