De vara/ Reţete pentru diete

Prânz italian cu anșoa

Încercaţi un prânz cu anșoa, acești pești mici sunt deseori folosiţi de bucătari, pentru a amplifica aromele preparatelor.

1F5A6308-07 modificat2-SMALL

Experimentaţi…cu încredere, nu veţi regreta! Ne bazăm și pe faptul că reţeta este concepută și testată de medicii de la clinica KiloStop.

Prânz italian cu anșoa
 
Autor:
Ingrediente
  • 2 cartofi mici fierți, fără coajă (200 g)
  • brânză albă ușoară, Delaco 0% (100 g)
  • 1 paletă de păstăi fierte de fasole verde (200 g)
  • anşoa crud (20 g)
  • o linguriță oţet balsamic (5 ml)
  • o linguriță ulei de măsline (5 ml)
  • Condimente (opţional):
  • Sare
Cum se face?
  1. Se fierb cartofii şi fasolea verde separat în apă cu sare fiecare.
  2. Fasole se fierbe timp de 10 minute, apoi se clăteşte sub jet de apă rece şi se scurge bine, cartofii atât cât este nevoie.
  3. Pe o farfurie întinsă se aşează fasolea verde fiartă, cartofii, brânza tăiată cuburi şi fileurile de anşoa şi se stropeşte cu ulei de măsline şi oţet balsamic.
  4. Se serveşte imediat.
S-aveti pofta!

11.08.2017 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 − four =

Da o nota: