Fun Branza/ say cheese

Pufoşeniile, mai aşteptate decât noul sezon Game of Thrones

Atenţie, spoiler! Românii nu sunt nostalgici doar după serialele de succes, ci şi după brânza de succes, dar mai ales după pufoşenii. Fanii brânză spuneau că pufoşeniile Delaco sunt mai drăgălaşe decât erau dragonii lui Daenerys când erau mici şi că promoţia trebuie să se întoarcă. Ei bine, chiar asta se întâmplă!
daenerys_cu_giga_pufosii

“În vara asta cred că Toni Delaco a primit mai multe scrisori decât Moş Crăciun. Nu doar copiii îl întrebau când vin noile pufoşenii, ci şi părinţii, pentru că începerea şcolii nu înseamnă doar să pui copilului un sandviş cu brânză în ghiozdan, trebuie să-i dai şi o jucărie. Ei bine, acum pufoşeniile sunt şi mai mari! Atât de mari că se numesc Giga Pufoşi. Dar stai! O să zbori de fericire, ca dragonii lui Daenerys! Pe lângă pufoşi, în fiecare cutie mai e şi un cadou garantat, un sticker 3D cu personaje pufoase”, explică Gianina D, designer de pufoşi la trustul Delaco.

Cum intri în posesia Giga Pufoşilor? Nu dai năvală ca White Walkerii la zid! E foarte simplu. Cumperi o cutie de brânză pufoasă cu smântână, iei codul de sub capac, te înscrii la tombola pentru unul din cei 8000 de giga pufoşi. Dacă eşti pitic ca Tyrion şi nu ajungi la raft, roagă pe cineva să te ajute. Hodor!

articol scris de prietenii nostri TNR: timesnewroman.ro/monden/p-promotia-pufoasa-3-revine-pufoseniile-mai-asteptate-decat-noul-sezon-game-of-thrones)

Comentarii (36)

 1. Buna ziua am primit un mesaj ca am vastigat un pufos la ultima extragere, am completat toate cerintele dar nu am primit nimic pana azi. Cam in cat timp ajung la Constanta?
  .

  • Draga Cristina, te rugam sa ne spui daca s-a rezolvat problema si daca pufosul a ajuns la tine. Multumim 🙂

 2. Bună ziua! Si sezonu trecut am câștigat o pufosenie si de data aceasta am fost norocoasă. Dar când să aleagă fetita mea la toti e stoc epuizat numai la 2 nu dar nu îi plac. Să mai aștept o să revină pe stoc si alte pufosenii?

  • Draga Florentina, din pacate stocul nu va fi innoit. Campania s-a incheiat iar aceasta ultima extragere a fost facuta pentru acordarea pufosilor nerevendicati. Felicitari pentru premiu :).

 3. Eu am înscris 4 coduri şi nu am câştigat nicio o pufoşenie.Sunt foarte tristă😢😢😦

  • Ne pare tare rau Alexandra, insa mai sunt inca 9 extrageri la care poti castiga unul din pufosii ramasi in joc. Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 − 5 =