Fun Branza/ say cheese

Pufoşeniile, mai aşteptate decât noul sezon Game of Thrones

Atenţie, spoiler! Românii nu sunt nostalgici doar după serialele de succes, ci şi după brânza de succes, dar mai ales după pufoşenii. Fanii brânză spuneau că pufoşeniile Delaco sunt mai drăgălaşe decât erau dragonii lui Daenerys când erau mici şi că promoţia trebuie să se întoarcă. Ei bine, chiar asta se întâmplă!
daenerys_cu_giga_pufosii

„În vara asta cred că Toni Delaco a primit mai multe scrisori decât Moş Crăciun. Nu doar copiii îl întrebau când vin noile pufoşenii, ci şi părinţii, pentru că începerea şcolii nu înseamnă doar să pui copilului un sandviş cu brânză în ghiozdan, trebuie să-i dai şi o jucărie. Ei bine, acum pufoşeniile sunt şi mai mari! Atât de mari că se numesc Giga Pufoşi. Dar stai! O să zbori de fericire, ca dragonii lui Daenerys! Pe lângă pufoşi, în fiecare cutie mai e şi un cadou garantat, un sticker 3D cu personaje pufoase”, explică Gianina D, designer de pufoşi la trustul Delaco.

Cum intri în posesia Giga Pufoşilor? Nu dai năvală ca White Walkerii la zid! E foarte simplu. Cumperi o cutie de brânză pufoasă cu smântână, iei codul de sub capac, te înscrii la tombola pentru unul din cei 8000 de giga pufoşi. Dacă eşti pitic ca Tyrion şi nu ajungi la raft, roagă pe cineva să te ajute. Hodor!

articol scris de prietenii nostri TNR: timesnewroman.ro/monden/p-promotia-pufoasa-3-revine-pufoseniile-mai-asteptate-decat-noul-sezon-game-of-thrones)

Comentarii (18)

 1. Buna ziua, putem comanda la dvs contra cost o gipa pufosenie, fetita mea isi doreste foarte mult Gipa-pufosenia PRIPP. Va multumesc si asteptam cu nerabdare raspunsul dvs.

  • Buna dimineata, Pufoseniile nu se pot comanda, lor le sta bine sa fie daruite 🙂
   Iti dezvalui, insa, ca il ajutam pe Mos Niculae, in Bucuresti.
   Astfel, in Auchan Militari, pe 3 decembrie, intre orele 11.00-14.00, primesti pe loc, dupa casele de marcat, un GIGA-PUFOS, la achizitia de produse DELACO, in valoare de 50 Ron.
   Zi frumoasa!

  • Draga Anamaria, daca nu ai primit SMS-ul prin care esti anuntata ca ai castigat, inseamna ca din pacate codurile tale nu au fost extrase.

 2. Buna seara,eu am inscris codul azi in jurul orei 17.mai participa la extragerea de azi sau la urmatoarea??fetita mea spera cat mai curand sa aiba o pufosenie.multumim frumos.

  • La extragerile saptamanale de marti, participa toate codurile inscrise in campanie pana in ziua precedenta de luni orele 23:59:59, astfel codul inscris de tine marti la ora 18:11 va participa la extragerea de saptamana viitoare 01 Noiembrie.

 3. Eu am niste colege care inscriu cate 4 coduri si nu au castigat,iar eu care am insris doar unul am castigat!Astept Giga-Pufosenia!(Bllibs)

  • Draga Gabriela, incearca sa trimiti codul prin SMS la 3736, numarul de pe sticker. O zi pufoasa.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

fifteen − ten =