Fun Branza/ say cheese

Pufoşeniile, mai aşteptate decât noul sezon Game of Thrones

Atenţie, spoiler! Românii nu sunt nostalgici doar după serialele de succes, ci şi după brânza de succes, dar mai ales după pufoşenii. Fanii brânză spuneau că pufoşeniile Delaco sunt mai drăgălaşe decât erau dragonii lui Daenerys când erau mici şi că promoţia trebuie să se întoarcă. Ei bine, chiar asta se întâmplă!
daenerys_cu_giga_pufosii

“În vara asta cred că Toni Delaco a primit mai multe scrisori decât Moş Crăciun. Nu doar copiii îl întrebau când vin noile pufoşenii, ci şi părinţii, pentru că începerea şcolii nu înseamnă doar să pui copilului un sandviş cu brânză în ghiozdan, trebuie să-i dai şi o jucărie. Ei bine, acum pufoşeniile sunt şi mai mari! Atât de mari că se numesc Giga Pufoşi. Dar stai! O să zbori de fericire, ca dragonii lui Daenerys! Pe lângă pufoşi, în fiecare cutie mai e şi un cadou garantat, un sticker 3D cu personaje pufoase”, explică Gianina D, designer de pufoşi la trustul Delaco.

Cum intri în posesia Giga Pufoşilor? Nu dai năvală ca White Walkerii la zid! E foarte simplu. Cumperi o cutie de brânză pufoasă cu smântână, iei codul de sub capac, te înscrii la tombola pentru unul din cei 8000 de giga pufoşi. Dacă eşti pitic ca Tyrion şi nu ajungi la raft, roagă pe cineva să te ajute. Hodor!

articol scris de prietenii nostri TNR: timesnewroman.ro/monden/p-promotia-pufoasa-3-revine-pufoseniile-mai-asteptate-decat-noul-sezon-game-of-thrones)

Comentarii (36)

 1. Buna ziua!Am primit sms ca am castigat o pufosenie, am trimis datele dar numele meu nu apare in lista castigatorilor nici ca validat nici in curs de validare … mai trebuie sa fac ceva???!!! Multumesc!

  • Draga Simona, am verificat baza de date si conform acesteia pufosul tau a fost expediat ieri. Incepand de astazi poti astepta sa fii contactata pentru livrare. O zi pufoasa.

 2. Buna ziua,

  Am folosit 2 coduri pana acum. De fiecare data am primit mesajul ca a fost soloist deja. Ultimul cod l-am folosit azi de la Branza Pufoasa cumparata astazi. Va rog Sa verificati ce s-a intamplat. Astept raspunsul dumneavoastra.

  • Draga Sorin, te rugam sa ne dai si noua codurile sa le putem verifica. Totul se rezolva :). O zi pufoasa.

 3. Bună ziua,
  Daca am introdus codul la ora 12:20, banuiesc ca participip la extragerea de mâine, nu-i asa?

  Mulțumesc frumos!

  • Draga Delia, toate codurile inscrise peste weekend participa la extragerea de luni. Mult succes!

 4. Buna ziua, putem comanda la dvs contra cost o gipa pufosenie, fetita mea isi doreste foarte mult Gipa-pufosenia PRIPP. Va multumesc si asteptam cu nerabdare raspunsul dvs.

  • Buna dimineata, Pufoseniile nu se pot comanda, lor le sta bine sa fie daruite 🙂
   Iti dezvalui, insa, ca il ajutam pe Mos Niculae, in Bucuresti.
   Astfel, in Auchan Militari, pe 3 decembrie, intre orele 11.00-14.00, primesti pe loc, dupa casele de marcat, un GIGA-PUFOS, la achizitia de produse DELACO, in valoare de 50 Ron.
   Zi frumoasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 − 5 =