Atât de simplu și atât de delicios!
Salată de ton cu cașcaval Delaco Afumat
O salată îndrăzneață, cu un gust puternic și aromat, pentru fanii care apreciază un preparat cu personalitate!
Autor: Fan branza
Numar Portii: 4
Ingrediente
- • 160g ton în suc propriu
- • 150g caşcaval Delaco Afumat
- • 1 ceapă albă mare
- • 1 ardei kapia roşu
- • o lămâie mare
- • 10 măsline negre
- • 2 linguri maioneză
- • sare şi piper negru măcinat.
Cum se face?
- Taie caşcavalul cubuleţe
- Scurge tonul şi amestecă-l cu zeama de lămâie împreună cu cașcavalul, într-un bol de salată.
- Adaugă ceapa şi măslinele tăiate rondele subţiri şi ardeiul tăiat fâşii.
- Potriveşte cu sare, leagă compoziţia cu maioneză şi stropeşte cu un praf de piper negru măcinat.
- Serveşte salata cu pâine prăjită.