retete/ Salata

Salată de ton cu cașcaval Delaco Afumat

Atât de simplu și atât de delicios!

Salată de ton cu cașcaval Delaco Afumat
 
O salată îndrăzneață, cu un gust puternic și aromat, pentru fanii care apreciază un preparat cu personalitate!
Autor:
Numar Portii: 4
Ingrediente
  • • 160g ton în suc propriu
  • • 150g caşcaval Delaco Afumat
  • • 1 ceapă albă mare
  • • 1 ardei kapia roşu
  • • o lămâie mare
  • • 10 măsline negre
  • • 2 linguri maioneză
  • • sare şi piper negru măcinat.
Cum se face?
  1. Taie caşcavalul cubuleţe
  2. Scurge tonul şi amestecă-l cu zeama de lămâie împreună cu cașcavalul, într-un bol de salată.
  3. Adaugă ceapa şi măslinele tăiate rondele subţiri şi ardeiul tăiat fâşii.
  4. Potriveşte cu sare, leagă compoziţia cu maioneză şi stropeşte cu un praf de piper negru măcinat.
  5. Serveşte salata cu pâine prăjită.
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 − 4 =

Da o nota: