Cu un asemenea prânz uiţi că ești la dietă! Ușor de preparat, consistent și gustos.
Ţi-am spus că sunt doar 394,3 kcal pe porţie?
Salată Nicoise cu brânză,
Autor: Fan branza.
Ingrediente
- 2 cartofi medii fierți (200 g)
- Un Turnuleț de Brânză albă ușoară, Delaco 0% (1x 72 g)
- O mână de Fasole verde fiartă (50 g)
- Ou fiert tare
- 5-6 măsline (30 g)
- O linguriță Ulei de măsline (5 ml)
- O linguriţă Suc de lămâie
- Condimente (opţional):
- Piper alb proaspăt măcinat
- Sare
Cum se face?
- Se fierb cartofii, fasolea verde şi, separat, oul tare.
- Cartofii fierţi se taie cubuleţe, iar fasolea verde în bucăţele mai mici, dacă păstăile sunt mari şi se pun împreună într-un vas încăpător.
- Oul fiert și brânza se taie rondele, se adaugă măslinele, uleiul de măsline, sare şi piper după gust iar la final sucul de lămâie.
- Se omogenizează ușor și se servește rece sau caldă, după preferințe.
PS: Medicii de la clinica de nutriţie KiloStop au conceput și testat reţeta.