Salata/ Sendvisuri FANtastice

Șaorma de casă

Șaorma de casă
 
O alternativă de succes la sendvișurile clasice sau la salatele colorate. Dacă știi ce să combini, ai casei nici nu se vor prinde că au în față o alternativă sănătoasă pentru șaorma de la colțul blocului. Ca timp de preparare e mai puțin decât dacă ai sta la coadă... Cost / porție: ~3,5 lei.
Autor:
Ingrediente
  • lipie
  • cremă de brânză cu usturoi Delaco
  • fâşii de carne preparată la grătar sau şniţel
  • legume la îndemână
  • boabe de porumb
  • verdeţuri
Cum se face?
  1. Poţi folosi orice fel de legume: salată verde, ceapă, roşii, ardei, ridichi, varză... Prima dată pregăteşti legumele, tăindu-le cuburi / rondele / fâşii. Apoi ungi bine-bine lipia cu cremă de brânză, aşezi legumele, pui fâşiile de grătar / şnitel şi boabele de porumb (fiert sau de la conservă). Rulezi frumos lipia, similar cu modul în care faci sarmalele. Dacă doreşti, poţi să adaugi câteva frunze de pătrunjel.
  2. Pont: Dacă eşti vegetarian, în loc de carne poţi folosi telemea de oaie sau brânză feta tăiată cuburi. Şaorma o poţi încălzi rapid la microunde sau la cuptor.
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

six − 6 =

Da o nota: