Fun Branza/ say cheese

Soc! Pufoseniile nu sunt in cutia cu branza!

poza 1_smallMesaj pentru cautatorul de pufosi in branza:

Draga fan pufosenii, reclamele sau spoturile publicitare sunt scurte filmulete care vand un produs. Asemeni filmelor, ele dramatizeaza anumite aspecte pentru a sublinia mesajele pe care doresc sa le transmita. Bruce Willis daca ar face in realitate ce face in filme, ar fi murit de 873 de ori pina acum. Desi reclamele sunt pline de personaje extrem de credibile, unii dintre dumneavoastra o sa fie surprinsi cind o sa afle ca nu exista un duh pe care il fluieri si el iti curata gresia de mizerie, nu exista pisici vorbitoare sau imparatii ale racoritoarelor unde toata lumea e imbracata in rosu.

Reclamele nu sunt buletine de stiri.

Referitor la reclama Delaco: oricat ne-ar placea sa infigem jucarii in branza, nu ar fi tocmai conform cu normele sanitare si nici dumneavoastra nu v-ar placea sa mancati branza cu par artifical de pe vreo pufosenie.

Deci nu cautati brelocurile in cutiile de branza. Ele nu sunt acolo. Vi le trimitem noi cu Fan Curierul daca sunteti fericitul castigator al unuia dintre ele. Surpriza: le trimitem exact ca in reclama, intr-o cutie de branza… fara branza de aceasta data.

poza 2_small

Si la capitolul cutii in magazin sunt provocari, stim. In aproape o luna, de cind am inceput promotia, multi consumatori au “ales” cutiile de pe raft. Da, unii au rupt mansoanele si, cind gaseau tatuaje, le aruncau inapoi in raft, continuand vanatoarea. Cind am mutat premiul sub capac, au smuls capacele si au ales cutiile cu jucarii. Si tot asa. Nu putem sa ii oprim pe toti sa faca asta. Incercam, am vorbit cu paza magazinelor, dar este vorba despre educatia si morala consumatorului.

Asa ca, celor care gasesc tatuaje si nu pufosenii le spunem: ne pare rau, mai incercati si bucurati-va de tatuaje impreuna cu copiii. Mai sunt 15.000 de brelocuri de dat, deci si cei mai ghinionisti pot gasi cel putin un breloc. Dar nu puteti sa fiti atit de norocosi incit sa gasiti direct in cutia de branza un breloc blanos, cu ochi de sticla. Aia nu exista decit in basme, filmele cu Bruce Willis sau in reclame.

25.11.2015 104

Comentarii (104)

 1. abia astept sa imi vina pufosenia mea dimdam!si iar eu ma bucur ca nu sunt in cutia aceia mare cu patru pachete de branza si cu o pufosenie in mijloc branza pufoasa cu ciuperci!mai bine ti-o cumperi tu daria singura.

  • 🙂 Nu mai e mult si Dimdam ajunge acasa.
   Ps: Branza Pufoasa cu ciuperci a fost disponibila in pachetul promo. 🙂

 2. dar de ce nu merge ,,Branza pufoasa ciuperci”???????Nu este corect,mi-am consumat toata alocatia.Nu ma mai intereseaza!!!!Sa va fie clar,eu am cautat prin toate magazinele si nu am gasit Branza pufoasa smantana .Chiar ati intrecut limita!!!

  • Draga Daria, mesajul tau nu este foarte clar, pare doar exagerat si cam atat. 🙂
   Ce e sigur…e ca… nu s-a intrecut nici o limita, asa cum incerci sa sugerezi. Chiar te rog, sa imi spui in ce magazin nu ai gasit Branza Pufoasa Delaco.
   Astept cu interes raspunsul tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

thirteen + 3 =