Comentarii (59)

 1. Buna ziua! Pot achizitiona o pufosenie mica? Fetita mea a pierdut un iepuras ( Dimdam) castigat la promotiile anterioare si plange aproape zilnic dupa el. Multumesc anticipat!

  • Draga Diana, din pacate pufoseniile nu se pot achizitiona de la noi contra cost. Singura modalitate prin care puteai intra in posesia unui pufos era in cadrul campaniei. O zi pufoasa.

 2. Bună ziua am primit un mesaj în care spune că am câștigat , am intrat să îmi introduc datele personale atunci când mi-am trecut Nr de tel îmi scriam dedesubt că am introdus deja datele

  • Draga Alexandra, in cazul in care nu ai reusit sa inscrii inca datele, ne poti lasa un numar de telefon la care sa te contactam?

  • Draga Valentina, promotia pufoasa s-a incheiat in data de 15.05, acesta fiind motivul pentru care nu mai poti inscrie codurile.

 3. Nr. de telefon este 0722…..
  Buna ziua Am primit mesaj ca am castigat si cand bag numarul de telefon imi apare ca nu ma numar printre castigatori. Cum este posibil asa ceva? Sper sa remediati problema pentru ca vreau tare mult sa am pufosenia.
  Va pot trimite chiar si o poza cu mesajul
  Multumesc frumos

  • Draga George, ne poti spune daca s-a rezolvat problema si ai reusit sa te inscrii? De asemenea, spune-ne te rugam si care a fost codul castigator. O zi pufoasa.

  • Draga Gheorghe, pentru ca mesajele fanilor nu sunt publicate imediat pe site. Acestea trec mai intai prin procesul de moderare si apoi apar pe site. O zi pufoasa.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

twenty − seven =