Desert/ retete/ video

Tiramisu cu pireu de castane

Cu puţin ajutor din partea ta, micuţii vor pregati un desert spectaculos pentru a fi savurat impreună cu toată familia.


Tiramisu cu pireu de castane
 
Autor:
Ingrediente
  • o punga de pişcoturi de 250 gr
  • 2 cutii de mascarpone Delaco (2x250 gr)
  • un pachet de castane congelate (250 gr)-arata ca pachetul de unt
  • putina miere
  • vanilie
  • cacao
Cum se face?
  1. Am amestecat pireul de castane cu mascarpone.
  2. Am amestecat puţină apă cu miere şi esenţă de vanilie.
  3. Într-o cutie am pus un rând de piscoturi. Puteţi folosi ṣi o tavă ,dacă faceţi o cantitate mai mare.
  4. Am uns pişcoturile cu apă cu miere, am adăugat o treime din cremă ,apoi iar un rând de pişcoturi, iar le-am uns ş înca un rând de cremă.
  5. Terminăm cu un rând de pişcoturi â crema peste care presărăm cacao.
  6. Dăm cutia la frigider şi lăsăm tiramisu să se răcească.
 

Reteţă concepută şi testată de micuţele MiniChefs (http://theminichefs.blogspot.ro)

S-aveţi poftă!

21.02.2016 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

thirteen − six =

Da o nota: