Cu puţin ajutor din partea ta, micuţii vor pregati un desert spectaculos pentru a fi savurat impreună cu toată familia.
Tiramisu cu pireu de castane
Autor: Fan branza
Ingrediente
- o punga de pişcoturi de 250 gr
- 2 cutii de mascarpone Delaco (2x250 gr)
- un pachet de castane congelate (250 gr)-arata ca pachetul de unt
- putina miere
- vanilie
- cacao
Cum se face?
- Am amestecat pireul de castane cu mascarpone.
- Am amestecat puţină apă cu miere şi esenţă de vanilie.
- Într-o cutie am pus un rând de piscoturi. Puteţi folosi ṣi o tavă ,dacă faceţi o cantitate mai mare.
- Am uns pişcoturile cu apă cu miere, am adăugat o treime din cremă ,apoi iar un rând de pişcoturi, iar le-am uns ş înca un rând de cremă.
- Terminăm cu un rând de pişcoturi â crema peste care presărăm cacao.
- Dăm cutia la frigider şi lăsăm tiramisu să se răcească.
Reteţă concepută şi testată de micuţele MiniChefs (http://theminichefs.blogspot.ro)
S-aveţi poftă!