Reţete pentru diete

Turnulețe italiene cu vinete

Vrei să îl surprinzi pe cel drag cu o cină dar nu ai ore întregi pentru a găti?

Încântă-l cu un strop din savoarea Italiei, chiar dacă tu sau el sunteţi la dietă. Fan Brânză a apelat la imaginaţie și la medicii de la KiloStop, care au conceput și încercat reţeta. Dacă ai prin casă o sticlă de vin și o faţă de masă în carouri, succesul este asigurat!

Buon Appetito!

Turnulețe italiene cu vinete
 
Autor:
Ingrediente
  • ½ Vânătă medie (200 g)
  • Brânză albă ușoară, Delaco 0% (50 g)
  • O Roșie medie (150 g)
  • 2 lingurițe Parmezan
  • O linguriță Ulei de măsline (5 ml)
  • Condimente (opţional):
  • Sare
  • Oregano
  • Busuioc
  • Zeamă de lime
Cum se face?
  1. Vânăta se taie felii de 0,5 cm grosime, se sărează, se ung uşor cu ulei de măsline şi se pun pe grătar 2-3 minute pe fiecare parte.
  2. Roşiile şi brânza se taie în felii la fel de subţiri şi se formează turnuleţe alternând felii de vinete, roşii şi brânză care se presară la final cu parmezan.
  3. Se introduc în cuptor la 200°C pentru 15 minute, apoi se servesc calde, stropite cu zeamă de lime și condimentate cu oregano sau busuioc, după gust.
 

18.12.2014 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 + eighteen =

Da o nota: